Jægersprislejr 14.-16. juni 2013

Michelles referat fra en herlig lejr – se fotos efter referatet:

Så var det atter blevet tid til at trille mod Jægerspris. Forventningsfuld som altid trillede jeg deropad og som altid mærkede jeg gensynsglæden, da jeg så vores dejlige lejr. Det er godt nok mange gode, sjove og dejlige oplevelser jeg har haft deroppe gennem tiderne.
 
Fredag blev der lagt stille ud med lækker tapas og rødvin indkøbt med kærlig hånd af Annie. Dog blev der allerede klokken 23 sagt godnat, og jeg tænkte om det måske var en ungdomslejr jeg var kommet på? På den anden side var det egentlig meget rart at komme tidligt i kassen, og det havde jo været en hyggelig aften med Annie Schmidt, Marianne Sievertsen, Thomas E. Jensen, Anette Sundby.
 
Lørdag morgen skinnede solen fra en skyfri himmel og vi indtog morgenmaden udendørs. Sven, Torben J, Jonas, Børge, Anne Marie, Merete Kampmann, Lise Bonde og Rikke dukkede også op, og så gik vi på vandring. Dameholdet med Thomas i spidsen gik den traditionelle Kohavetur og herreholdet incl. undertegnede gik i skarpt trav mod ishuset – ellers har man jo ikke været i “Prisen” vel?
 
Da vi kom tilbage havde vi fået et dejligt uventet besøg af Dorte Strecker og Magnus (søn) samt John Svendsen og Leny. Nu har vi jo hørt Svendsen tale om Dorte i årevis uden at få be- eller afkræftet om det han sagde var sandt, så det var skønt at se og høre, at “den var go’ nok”. Dorte lignede selvfølgelig sig selv og hvis ikke det var fordi vores børn blev ældre, havde vi kunnet gemme os i en tidslomme.
 
Frokosten blev spist (man bliver jo frygtelig sulten af al den is), Torben Moesby dukkede op og vi kastede os over fodboldspillet, der “kun” kostede en enkelt fibersprængning til Torben Jørgensen. Pga. det farlige i fodbold vil jeg insistere på, at spille rundbold næste gang – måske også fordi jeg syntes det er meget sjovere.
 
Endnu en overraskelse dukkede op i skikkelse af Anne Brandt med to søde døtre April (8 år) og Augusta (4 år). Det er nok 20-25 år siden jeg har set Anne sidst, så det var rigtig dejligt og jeg sætter stor pris på, at vores lejr er sådan et samlingspunkt og trækplaster. Læs evt. dette som en opfordring til jer, der måske heller ikke har været forbi længe.
 
Så stod den igen igen på spisning, denne gang dirigeret af Marianne. Hakkedrenge, bløde løg, champignonsovs og salat til hovedret og is og friske bær til dessert. Tak for mad skønne fru lejrtante, det smagte dejligt 🙂 Rikke fik en skål til ære for hendes skønne personlighed, og fordi det næsten var hendes fødselsdag og så var der ellers røverhistorier som altid.
 
Aftenunderholdningen ved den buldrende, bragende pejs var arrangeret af Børge og Thomas med et lille indspark fra Anette, og den startede da det begyndte at styrtregne uden for (genial planlægning af vejret). Den stod på quiz, krydsord, gæt og grimasser, bygge den længste bro i papir, sange fra sangbogen skrevet med en 5 punkt times (= stort set ulæselig) og så var der “digt en historie” stærkt inspireret af “Hatten rundt”. Om det var svampesovsen fra tidligere, der gjorde udslaget, eller om der virkelig bare var gang i den livlige fantasi skal jeg ikke kunne sige, men der blev grinet igennem og hyggeligt var det.
 
Søndag morgen/formiddag var folk lidt mere stille, og morgenmaden blev indtaget udendørs. Bagefter var vi nede for at åbne ishuset (nogen skal jo tage den sure tjans at holde deres omsætning oppe) og bagefter gik vi mod Juliane Høj – af en eller anden uforklarlig grund gik vi på asfaltvejen og det var som om at hele Kulhuse kørte i mod os. Vi overlevede dog alle sammen. På hjemturen kom regnen (og vi kunne konstatere at dem fra Kulhuse nok bare havde læst vejrudsigten) og mon ikke det var tegn på, at vi skulle få pakket sammen og vende snuderne hjem af.
 
Kære alle, tusind tak for en dejlig lejr. Jeg håber at se jer – og gerne endnu flere – igen til næste år.
 

Knus og kolbøtter fra Michelle aka Ann Mi.

Slapper i solen lørdag

Slapper i solen lørdag

Skønt, ikke ?

Skønt, ikke ?

Dorte og Magnus ankommer

Dorte og Magnus ankommer

Frokost på terrassen

Frokost på terrassen

Hvor blev kødpølsen af ?

Hvor blev kødpølsen af ?

Snakken går..

Snakken går..

..og går

..og går

Aftensmad

Aftensmad

To gode venner

To gode venner

Se lige os ...

Se lige os …

Rikke fejres

Rikke fejres

Brainstorm

Brainstorm

Der knokles..

Der knokles..

..og trilles

..og trilles

Isen i Prisen

Isen i Prisen

Mums

Mums

Ingen højere ??

Ingen højere ??

..ingen lejr uden is !

..ingen lejr uden is !

Senest opdateret 5. oktober 2013